Στην τέταρτη συνεχόμενη της νίκη έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία επικράτησε του Ερμή με 3-0, στο ΓΣΠ, με σκόρερ τους Χριστοφή (5’, 64’) και Νταρμπισάιαρ (7’), σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς με γκολ στο 5΄ και στο 7΄ από Χριστοφή και Νταρμπισάιαρ αντίστοιχα, πήρε νωρίς προβάδισμα με 2-0. Προηγουμένως, στο 4΄, ο Λόπες από κοντά πλάσαρε ψηλά έξω. Ακολούθως οι “πράσινοι” έλεγξαν τον ρυθμό και σε άλλες δύο περιπτώσεις πλησίασαν το τρίτο γκολ. Στο 35΄ ο Μαδούρο έκανε το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 45΄ ο Νταρμπισάιαρ από το ύψος του πέναλτι αστόχησε σε σουτ που επιχείρησε. Από την πλευρά του ο Ερμής είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις για να απειλήσει, όμως δεν ολοκλήρωσε κάποια από την προσπάθειά του.

Φουριόζα στο ξεκίνημά της ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ, χάνοντας κλασική ευκαιρία με τον Χριστοφή, ο οποίος πλάσαρε από κοντά αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 61’ χάθηκε άλλη μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους», όταν ο Τζαρσίνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Η δικαίωση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 64’, καθώς ο Χριστοφή στην αντεπίθεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό βολέ, κάνοντας το 3-0. Στο 84’ ο Κατελαρης πλησίασε το γκολ, ωστόσο το βολέ του από το ύψος της περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σοφρωνίου, ενώ στο 86’ ο Νταρμπισάιαρ εκαμε το διαγώνιο σουτ, που έφυγε μόλις έξω.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ, Τζαΐλσον, Καντέ, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαντούρο, Σοάρες, Χριστοφή (89′ Παναγιώτου), Τζαρσίνιο (80′ Βύντρα), Λόπες (91′ Αζίζ), Ντέρμπισαϊαρ

Ερμής: Σωφρονίου, Σανδραβέλης, Νταμσέφσκι, Μπάουμαν (54′ Ράντου), Τσίνα (69′ Ψάλτης), Ιμερέκοφ, Πατσέκο, Εμεγκάρα, Τσούμου, Μοντέιρο, Μαρτίνιουκ

Κίτρινες: Κατελάρης 75′ / Νταμσέφσκι 60′, Ράντου 75′, Μοντέιρο 77′