Νικηφόρο ήταν το δεύτερο τεστ επί πολωνικού εδάφους, για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα κέρδισε με 1-0 την Ισραηλινή Hapoel Tel Aviv, με γκολ που σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Ράφαελ Λοπες, μόλις στο 2’ λεπτό της αναμέτρησης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρενάτο Μαργκάσα.

Η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ πέραν του γκολ δημιούργησε άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες επίτευξης τέρματος.

Όπως ο πρώτος αγώνας στην Πολωνία, απέναντι στην τσεχική Sigma Olomouc, και ο δεύτερος ήταν προπονητικού χαρακτήρα, με τον προπονητή μας να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας είχε διάρκεια 70 λεπτών, με δύο 35λεπτα ημίχρονα.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό παιγνίδι αγωνίστηκαν 20 ποδοσφαιριστές.

Επόμενο φιλικό στην Οπαλένιτσα την Πέμπτη 27 Ιουλίου, απέναντι στην πολωνική Lech Poznan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων νέων, Μάριου Πολυδώρου και Γιώργου Μικελλίδη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή (55′ Χριστοδούλου), Δημητρίου (69′ Φιλιώτης), Μαργκάσα (46′ Καντέ), Κατελάρης, Φραγκέσκου, Σοάρες (59′ Τουρέ), Κανού (52’ Μπρέβελντ), Χριστοφή (49′ Αζίζ), Γκονζάλες (54′ Κύπρου, 70’ Φιάκας), Λόπες (65’Κατσαντώνης), Ντάρμπισαιαρ.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=N2JkYjd5d_4[/embedyt]