Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ερμή, που διεξήχθη στο ΓΣΠ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30΄ με τον Τσούμου και η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες στο 72΄.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και απείλησε τρεις φορές στο ξεκίνημα με τον Νταρμπισάιαρ (5΄), Άλεξ (9΄) και Τζαΐλσον (11΄). Οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν την πρώτη τους φάση με τον Πασέκο (20΄) όμως απέκρουσε ο Φελτχούιζεν, για να χαθεί στη συνέχεια μεγάλη ευκαιρία με τον Χριστοφή (24΄). Το σκορ άνοιξε ο Ερμής με κεφαλιά του Τσούμου (30΄), αφού είχε προηγηθεί καλή φάση με τον Κωνσταντίνου. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χάθηκαν άλλες τρεις καλές ευκαιρίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους Κανού (43΄, 44΄) και Τζαΐλσον (45΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το πλησίασε σε τρεις περιπτώσεις, με τους Χριστοφή (52΄), Γκονζάλες (64΄) και Κανού (67′). Τελικά το 1-1 έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες (72΄), ο οποίος οκτώ λεπτά αργότερα πρωταγωνίστησε σε φάση στην οποία λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να σημειώσουν αυτογκόλ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ερμής με τον Χριστοφή έφτασε κοντά στο γκολ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίσιο, Κάντε, Μαδούρο (87΄ Μπρέβελντ) Κανού (69΄ Μαργκάσα) Αλεξ (87΄ Κατσαντώνης) Χριστοφή, Τζαρσίνιο (61΄ Γκοζάλες) Ντάρμπισαϊαρ

Ερμής: Νόβακ, Ιγκνάντοβιτς, Ιμερέκοφ, Πασέκο, Τσούμου, Ζαχάρια, Μαρτίνιουκ, Γκονσάλβες, Σανδραβέλης, Κωνσταντίνου (79΄ Φοφανά) Ταραλίδης.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου
Β΄ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου

Φωτορεπορτάζ