Ισόπαλη 2-2 εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε παιχνίδι με την Αλκή, στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και ισάριθμες απάντησαν οι “πράσινοι”, με τους Χριστοφή και Φαμπρίσιο. Ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ-σάιντ, γκολ του Νταρμπισάιαρ.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 4΄ με σουτ του Νταρμπισάιαρ και ένα λεπτό αργότερα, μετά από σέντρα του Τζαρσίνιο, ο Χριστοφή έκανε το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 17΄ ο Χριστοφή έκανε το σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Πάρντο. Η επόμενη καλή φάση ήταν το 0-1 της Αλκής, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 27΄, ο Φαμπρίσιο σκόραρε με κεφαλιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 29΄ ένα δυνατό σουτ του Άλεξ έφυγε μόλις έξω, όμως στο 37΄ ο Χριστοφή ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαργκάσα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με γκολ των φιλοξενουμένων, καθώς σε αντεπίθεση ο Φαμπρίτσιο με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-2 στο 44΄.

Με διάθεση να πιέσει τον αντίπαλο μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις, ωστόσο η πρώτη καλή φάση ήταν για την Αλκή, όμως ο Παναγή απέκρουσε το σουτ του Ντουβερντού στο 56΄. Στο 57΄ η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Λόπες, μετά από κοντινό πλασέ και στο 61΄ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Νταρμπισάιαρ ως οφ-σάιντ. Οι “πράσινοι” συνέχισαν να πιέζουν και στο 75΄ έχασαν άλλη καλή φάση με τον Λόπες, δύο λεπτά αργότερα ο Πάρντο απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μαργκάσα και στο 80΄ πλασέ του Νταρμπισάιαρ πέρασε έξω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Φαμπρίσιο στο 82΄, μετά από ανατροπή του Λόπες και στον χρόνο των καθυστερήσεων ο Γουίλιαμ με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίτσιο, Μαργκάσα, Άλεξ, Κατελάρης (56΄ Λόπες) Κανού, Χριστοφή, Ζαρσίνιο (73΄ Γκονζάλες) Ντάρμπισαϊαρ

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Πάρπας, Φραγκέσκου, Ντουβέντρου, Γουίλι (79΄ Ντριμπό) Τιγκρούτζια, Λοϊζίδης, Πιεράτσι, Σάντρο Σιμόες, Μπιλάλ, Ντιακιτέ