Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό που έδωσε η ομάδα μας με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο. Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε με κεφαλιά ο Μπρέβελντ.

Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές, ενώ δοκιμάστηκαν αρκετά σχήματα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η ομάδα μας είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 48′ η ομάδα μας άνοιξε τον σκορ με τον Μπρέβελντ, με κεφαλιά εντός της περιοχής έπειτα από σέντρα του Τζαρσίνιο. Στο 50΄ η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε με σουτ του Αζίζ, το οποίο όμως αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Άρη.

Τα επόμενα πέντε λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε άλλες δύο φορές ωστόσο το σουτ του Αζίζ και η κεφαλιά του Ράφαελ Λόπες δεν βρήκαν στόχο. Στο 77′ σουτ του Χριστοφή πέρασε έξω, ενώ στο 79´ χάθηκε καλή ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊρ μετά από σλάλομ του Χριστοφή.

Ο Άρης ισοφάρισε στο 86′ με με κεφαλιά του Σκούρτη μετά από μελέ στην περιοχή.

Ομόνοια: Παναγή, Αραούχο, (79΄ Φιλιώτης) Φαμπρίσιο, (87΄ Κατσαντώνης) Γιουίλιαμ (73΄ Φραγκέσκου) Καντέ (61΄ Μαργκάσα) Μαντούρο (64΄Κατελάρης)  Μπρέβελντ (71΄ Σοάρες) Τουρέ (57΄ Γκονζάλες) Τζαρζίνιο (79΄ Κύπρου) Αζίζ (57΄ Χριστοφή) Λόπες (64΄ Ντάρμπισαϊαρ)