Επέστρεψε στις νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία κέρδισε με 1-0 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, με γκολ που πέτυχε ο Γκονζάλες στο 74΄.

Κυριάρχησε η σκοπιμότητα, η τακτική και τα ασφυκτικά μαρκαρίσματα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, στο οποίο δεν σημειώθηκε η μεγάλη ευκαιρία. Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 40΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα, έκανε την κεφαλιά ο Γουίλιαμ από την καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ, ωστόσο η μπάλα έφυγε έξω.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 50΄, όταν ο Κανού βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βοζίνια, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Έξι λεπτά αργότερα, ήταν σειρά των φιλοξενουμένων να απολέσουν κλασική ευκαιρία, καθώς μετά από λάθος πάσα ο Μέσκα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Φελτχούιζεν, όμως το πλασέ του κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω. Στο 59΄ η ΑΕΛ έχασε άλλη μια ευκαιρία και πάλι από λάθος, όμως το σουτ του Αλνταΐρ έφυγε μόλις έξω. Το σκορ άνοιξε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 74΄ με δράστη τον Γκονζάλες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ιδανική μπαλιά του Άλεξ και με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν για την ΑΕΛ στο 88΄, ωστόσο ο Φελτχούιζεν απέκρουσε εντυπωσιακά τετ-α-τετ του Αλνταΐρ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Τζαίλσον, Καντέ, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαδούρο, Άλεξ, Κανού, Τζαρσίνιο (68′ Χριστοφή) , Μαργκάσα (74′ Γκονζάλες), Νταρμπισάιαρ (81′ Φαμπρίτσιο)

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αβραάμ (58΄ Γουήλερ), Φίντελις, Λεόνσο, Λαφράνς, Αίρόσα, Σάσι (67΄ Ηλία), Μιτρέα, Αλνταϊρ, Σοάρες, Μέσκα (81΄ Αρουαμπαρένα)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλεξ Σοάρες, Γκονζάλες (3η) / Φιντέλις, Γουήλερ, Λεόντσο, Αβράαμ (3η)