Την ήττα δέχτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ από τη Δόξα με σκορ 2-3 στο ΓΣΠ, στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 και 1-3, με τον Νταρμπισάιρ να σκοράρει δύο φορές.

Μόλις στο 2’ καταγράφηκε η πρώτη καλή φάση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όταν το σουτ του Μαργκάσα από το ύψος της περιοχής έφυγε λίγο έξω, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Χριστοδούλου απέκρουσε σωτήρια τετ-α-τετ για τη Δόξα. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους. Στο 39’ ένα σουτ του Λόπες έφυγε ψηλά έξω, ενώ στο 40’ έγινε το 0-1 για τη Δόξα με κεφαλιά του Κιφουεντί.

Τον έλεγχο από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο 52’ έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία με τον Καντέ, το σουτ του οπίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χατζηφραγκέσκου σε κόρνερ. Το 1-1 ήρθε στο 55’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόπες, ο Νταρμπισάιαρ σκόραρε με κεφαλιά. Κόντρα στη ροή του αγωνα, η Δόξα έφτασε στο 1-2 με τον Λουίς Κάρλος στο 61’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χατζηφραγκέσκου έκανε νέα μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Λόπες. Δύο δοκάρια σε ένα λεπτό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με ισάριθμες κεφαλιές του Λόπες και Νταρμπισάιαρ στο 75’. Στο 78’ χάθηκε με καλή ευκαιρία με τον Λόπες και στο 82’ έγινε το 1-3 για τη Δόξα με κεφαλιά του Ναρ, για να γίνει το 2-3 με εκτέλεση πέναλτι του Νταρμπισάιαρ στο 85’. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 89’ με δυνατό συρτό σουτ του Χριστοφή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κανού έκανε το διαγώνιο σουτ έξω.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Τζαΐλσον, Καντέ, Μαργκάσα, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Σοάρες (66′ Σόλομον), Τζαρσίνιο (46′ Χριστοφή), Κιπιάνι (46′ Κανού), Λόπες, Ντάρμπισαϊαρ

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Πουτζιουρής, Άδωνη, Γουίλσον, Μουκτάρης, Κιφουετί (74′ Ναρ), Κάρλος, Πίκολι, Παπαφώτης (79′ Μπα), Ασαμόα, Ροντρίγκες (64′ Ζατλ)

Κίτρινες: Μαργκάσα 10′, Λόπες 47′, Κατελάρης 81′, Ντάρμπισαϊαρ 89′ / Ναρ 83′, Πίκολι 85′