Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΓΣΠ με σκορ 1-3, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Εκίθα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Χρειάστηκε να περάσουν 21 λεπτά για να καταγράφει η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, όταν ο Ακοραν πλάσαρε εντός περιοχής, όμως ο Γουίλιαμ απέκρουσε πριν τη γραμμή τέρματος. Στο επόμενο λεπτό ο Χριστοφή με ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του. Στο 23’ νέο σουτ του Ακοραν απέκρουσε ο Μιχαΐλοφ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τρισκοφσκι στην επαναφορά από απόκρουση του Μιχαΐλοφ πέτυχε το 0-1. Μεγάλη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ χάθηκε στο 36’, όταν ο Κατελαρης βρήκε τον Νταρμπισάιαρ απέναντι από τον Πάμπλο, όμως το πλασέ του έφυγε έξω. Το 0-2 έγινε στο 38’ με δυνατό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 42’ ο Εκίθα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τζαρσίνιο, μείωσε σε 1-2.

Με χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, καθώς το συρτό σουτ του Ακοράν έφυγε μόλις έξω. Στο 48’ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Εκίθα και αποβλήθηκε. Πέντε λεπτά αργότερα το πλασέ του Γιάννου απέκρουσε ο Μιχαΐλοφ, στο 58’ το σουτ του Τζαΐλσον σταμάτησε ο Πάμπλο, ενώ στο 68’ έγινε το 1-3 με σουτ του Τετέ εντός περιοχής. Στο 74’ κεφαλιά του Καταλα έφυγε έξω, στο επόμενο λεπτό σουτ του Κιπιάνι αποκρούστηκε σε κόρνερ, ενώ στο 77’ ο Μιχαΐλοφ σταμάτησε το πλασέ του Τρισκόφσκι. Δοκάρι είχε η ΑΕΚ στο 83’ σε πλασέ του Τετέ και ένα λεπτό αργότερα γυριστό σουτ του Νταρμπισάιαρ έφυγε μόλις έξω και στο 89’ και 91’ νέες χαμένες ευκαιρίες από τον Ακοράν.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ, Δημητρίου, Εκίθα, Γουίλιαμ, Βύντρα, Μαντούρο (17′ Κατελάρης), Μπρέβελντ, Χριστοφή (53′ Τζαΐλσον), Τζαρσίνιο, Κατσαντώνης (46′ Kιπιάνι), Ντάρμπισαϊαρ

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Μοΐσοφ, Καταλά, Νέλσον (76′ Σόρια), Λαρένα, Ακοράν, Χέφελ (59′ Τέτε), Κάσες, Τρισκόφσκι, Γιάννου

Κίτρινες: Κατελάρης / –

Κόκκινες: Εκίθα (2η κίτρινη) / –