Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ από τη Δόξα στο ΓΣΠ, με σκορ 1-3, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με σουτ του Μπρέβελντ στο 1’, ενώ στο 10’ απείλησε η Δόξα με τον Σαντίκ. Μεγάλη φάση στο 16’ έχασε η ομάδα μας, όταν ο Κατσαντώνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως το σουτ του απέκρουσε ο Χατζηφραγκέσκου, ενώ στο 24’ μετά από μπαλιά του Τζαρσίνιο, ο Κανού έκανε την κεφαλιά πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 27’ ο Αντώνιου έκανε σπουδαία απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ, στο 31’ σουτ του Παναγιωτου απέκρουσε ο Χατζηφραγκέσκου σε κόρνερ και στο 34’ ο Μπρέβελντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω, ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Κιφουετί με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Δόξα πέτυχε δεύτερο γκολ με πλασέ του Σαντίκ. Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Πουτζιουρή, σε αντιαθλητικό φάουλ στον Κατσαντώνη. Δυο λεπτά αργότερα ο Κατσαντώνης μείωσε σε 1-2 μα συρτό δυνατό σουτ, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Τζαρσίνιο. Στο 62’ ο Ασαμόα έκανε το σουτ που έφυγε έξω, στο 67’ ο Κανού σε κενή εστία έκανε την προβολή που έφυγε μόλις έξω, ενώ νέα μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Εκίθα στο 80’ με κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ακολουθως, στο 91’ μετά από κοντινή προβολή του Κανού, που αποκρούστηκε προ της γραμμής, στο 92’ ο Αντώνιου σταμάτησε τετ-α-τετ του Κάρλος, στο 93’ είχε δοκάρι η ΟΜΟΝΟΙΑ σε κεφαλιά του Εκίθα, ενώ στο 96’ ο Παπαφώτης πέτυχε το 1-3.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αντωνίου, Βύντρα, Παναγιώτου (46’Μαντούρο), Γουίλιαμ, Φραγκέσκου (46’Σόλομον), Εκίθα, Μπρέβελντ, Δημητρίου, Τζαρσίνιο, Κανού, Κατσαντώνης.

ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Σισοκό (55’Κένιντι), Μπα, Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Κιφουετί (62’Λ. Κάρλος), Ασαμόα, Ναρ (85΄Παπαφώτης), Ιωάννου, Σαντίκ, Πουτζιουρής.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαντούρο, Μπρέβελντ, Σόλομον – Μπα, Ρεδόνδο, Σαντίκ.

ΚΟΚΚΙΝΗ: Πουτζιουρής.