Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ από την Ανόρθωση με 1-2, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Ντουρίς, ενώ για τους “πράσινους” είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Νταρμπισάιαρ.

Σπουδαία ευκαιρία χάθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 3’, όταν ο Χριστοφή με κάθετη πάσα βρήκε τον Νταρμπισάιαρ απέναντι από τον Αρούς, όμως το πλασέ του κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω. Στην πρώτη καλή στιγμή της Ανόρθωσης, έγινε το 0-1 με κοντινό πλασέ του Ντουρίς στο 12’, μετά από απόκρουση του Μιχαΐλοφ σε σουτ του Πράνιτς. Ακολούθως, στο 16’ ο Αρούς απέκρουσε την κεφαλιά του Κιπιάνι, για να έρθει το 1-1 στο 17’ με κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ μετά από μπαλιά του Τζαΐλσον. Δυο λεπτά αργότερα ο Ράγιος αστόχησε σε σουτ από το ύψος του πέναλτι, στο 26’ σουτ του Κανού απέκρουσε δύσκολα ο Αρούς, ενώ στο 33’ σουτ του Τζαΐλσον έφυγε έξω.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 52’ με σουτ του Καντέ που έφυγε έξω, ενώ στο 60’ ο Ντουγκλάο έκανε την προβολή που έφυγε έξω, για να γίνει το 1-2 από τον Ντουρίς στο 62’ με πλασέ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 76’ έχασε καλή ευκαιρία με σουτ του Λόπες που είχε πορεία στα δίχτυα όμως η μπάλα κτύπησε σε σώμα αμυντικού και απομακρύνθηκε.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ, Βύντρα, Γουίλιαμ, Τζαΐλσον (55’Λόπες), Καντέ, Σοάρες, Κατελάρης, Κανού (74’Σόλομον), Κιπιάνι (65’Τζαρσίνιο), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλντεφελντ, Πράνιτς, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ (70’Οικονομίδης), Ράγιος, Σισέ (81’Αράζ), Καλό (51’Κοφί), Ντούρις.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καντέ, Τζαρσίνιο – Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Πράνιτς.