Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον ΑΕΛ με 1-2 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Νταρμπισάιαρ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ των Ρομάν και Λαφράνς.

Δοκάρι για την ΑΕΛ ήταν η πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 6’, με διαγώνιο σουτ του Αβραάμ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε στο 11’ με δυνατό συρτό σουτ του Χριστοφή που έφυγε έξω. Το 1-0 για τους «πράσινους» ήρθε στο 18’ με κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ, μετά από σέντρα του Κανού. Σπουδαία ευκαιρία χάθηκε από τον Νταρμπισάιαρ στο 32’, η κεφαλιά του οποίου από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε έξω. Στο 37’ ο Νταρμπισάιαρ προσπάθησε από το κέντρο να σκοράρει, όμως ο Βοζίνια πρόλαβε και απέκρουσε.

Κοντά στο δεύτερο γκολ έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 48’, ωστόσο την κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ απέκρουσε δύσκολα ο Βοζίνια. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 68’ με συρτό σουτ του Καμπιονέτα, το οποίο απέκρουσε εύκολα ο Μιχαΐλοφ, ενώ στο 73’ ο Τζαρσίνιο έχασε κλασική ευκαιρία, όταν μετά από γύρισμα του Χριστοφή στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ ψηλά έξω. Στο 75’ ο Ηλία από ευνοϊκή θέση σούταρε έξω, τρία λεπτά αργότερα ο Ρομάν από το ύψος του πέναλτι έκανε την κεφαλιά έξω, ενώ στο 80’ γυριστό σουτ του Χριστοφή έφυγε έξω. Το 1-1 έγινε στο 87’ με συρτό σουτ του Ρομάν εκτός περιοχής, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κανού και στο 95’ ο Λαφρανς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Κατελάρης, Χριστοφή, Κανού / Γκαμπιονέτα, Μπενίτεθ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαϊλοφ, Τζαϊλσον, Κατελάρης, Γουίλιαμ, Δημητρίου (57΄Καντέ) Μαδούρο (64΄Μπρέβελντ) Άλεξ (84΄Κατσαντώνης) Κανού, Τζαρζίνιο, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Ντόσα (29΄Λαφράνς) Α.Τεξέιρα, Λεάντρο, Αβραάμ, Φιντέλις (55΄Ρομάν) Γκαμπιονέτα, Σάσι, Κυριάκου, Μπενίτεζ, Νταβόρ