Την ΕΝΑΔ φιλοξενεί την Κυριακή η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο πλαίσιο της 13ης του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 14:00 και θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία».

Η ομάδα μας προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αχιλλέα Αγρού και πάει με καλή ψυχολογία στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν το απόλυτο των βαθμών, ώστε να μπουν με τις καλύτερες προοπτικές στα play-off.

«Η ομάδα σταδιακά σημειώνει βελτίωση. Δουλεύουμε στις προπονήσεις για να μπορούμε να εφαρμόζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και να παίζουμε σωστό μπάσκετ. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΕΝΑΔ, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στην αμυντική μας συμπεριφορά» ήταν το αρχικό σχόλιο του καλαθοσφαιριστή της ομάδας, Μιχάλη Κυριακίδη, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Για τις προοπτικές της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να καταλάβουμε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κερδίσουμε την ΕΝΑΔ και την Εθνική Ενόπλων. Έχουμε ισχυρό κίνητρο για να παλέψουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

13η αγωνιστική
Α.Ε.Λ. – Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY
ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΑΔ
Εθνική Ενόπλων – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου

Βαθμολογία (12 αγώνες)
1. Α.Ε.Λ.  23
2. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού  21
3. ΟΜΟΝΟΙΑ  20
4. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου  19
5. ΕΝΑΔ  18
6. ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς  16
7. Εθνική Ενόπλων  13
8. Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY  12