Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου στο Τσίρειο στάδιο, στο εξ αναβολής αγώνας της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.

Οι είσοδοι την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στις 18:30.

Δεν θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα για τους φιλάθλους της Ομάδας μας.

Διάθεση των εισιτηρίων:

Υπενθυμίζουμε πως μετά από απόφασή της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ στις 19 Δεκεμβρίου 2017, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ (http://backend.cfa.com.cy/Gr/news/32851).

Η ομάδα μας έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή της με το μέτρο,
δεδομένου ότι πάγια θέση της είναι ενάντια σε κάθε μορφής ταυτοποίηση. Ο Σύλλογος αφήνει στην κρίση του κάθε φίλαθλου κατά πόσο θα παρευρεθεί στο γήπεδο.

Η πώληση ολοκληρώνεται την Τρίτη (16/01/2018) στις 24:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεσή τους 1300 εισιτήρια σε αναλογίες (70% κανονικά, 20% μαθητικά και 10% παιδικά).

Ο φίλαθλος κατά την αγορά του θα πρέπει να μεριμνά όπως τυπώσει και να έχει μαζί του το εισιτήριο κατά την είσοδο του.

Κατά την είσοδο του ο φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει μαζί του και την πολιτική του ταυτότητα με την οποία θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων που αναγράφονται στο εισιτήριο του αγώνα (σε περίπτωση που τα στοιχεία δεν είναι τα ίδια τότε δεν θα επιτρέπετε η είσοδος).

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα:

• Κανονικό: 15 ευρώ
• Μαθητικό: 8 ευρώ (κάτω των 18 ετών)
• Παιδικά: 1 ευρώ (κάτω των 12 ετών)

* Υπάρχει επιπλέον χρέωση 1 ευρώ, ανά εισιτήριο, για έξοδα επεξεργασίας.

* Ο κάθε φίλαθλος πρέπει να κρατά τον σωστό τύπο εισιτηρίου (Κανονικό, Μαθητικό, Παιδικό), διαφορετικά δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος.