Σύνθημα νίκης έστειλε ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας, Χρίστος Αντωνιάδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ενόψει της αυριανής (20:00) αναμέτρησης με αντίπαλο την Ολυμπιάς, στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Χρίστος Αντωνιάδης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα μας με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, ενώ κάλεσε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει δυναμικό παρών για να δώσει επιπλέον δυναμική στους πετοσφαιριστές μας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
Για το αυριανό παιχνίδι επεσήμανε: «Μετά τη νίκη μας σε βάρος της Ανόρθωσης, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας έχει ανέβει σημαντικά. Πάμε στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ολυμπιάς με δυναμική και αέρα νικητή, με στόχο να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Εάν δεν παρουσιαστείς σοβαρός και συγκεντρωμένος από το ξεκίνημα, τότε θα δυσκολευτείς να φτάσεις στο στόχο. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέραν της νίκης». 
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Χρίστος Αντωνιάδης για την ομάδας μας: «Διαθέτουμε μία δυνατή τριάδα ξένων παικτών, όπως και το καλύτερο υλικό σε Κύπριους παίκτες. Η ομάδα μας έχει βάθος και θεωρούμε πως όσο ο χρόνος περνά, ολοένα και θα βελτιωνόμαστε. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και δείχνουμε ότι αρχίσαμε να βρίσκουμε χημεία και ομοιογένεια». 
Όσο για το νικηφόρο παιχνίδι με την Ανόρθωση και τα θετικά στοιχεία που έδωσε στην ομάδα, επεσήμανε: «Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση η ομάδα μας δοκιμάστηκε σε δύσκολες καταστάσεις και έδειξε αντοχές, χαρακτήρα νικητή και προσωπικότητα. Αυτά είναι στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε ποιότητα, ενώ με τη καθημερινή σκληρή δουλειά θα βελτιωνόμαστε συνεχώς». 
Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Θέλουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίπλα μας. Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, αυτός είναι που μας έσπρωξε στη νίκη. Μας κράτησε όρθιους στις δύσκολες στιγμές και με τον παλμό του μας έδωσε δύναμη για να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να έρχεται στο γήπεδο και όλοι μαζί να κάνουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε κάτι πολύ καλό στη φετινή σεζόν».