Την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, αλλά και για τη συνολική εμφάνιση της ομάδας μας, εξέφρασε ο επικεφαλής του Τμήματος Πετόσφαιρας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, Φώτος Ιωάννου, σε δηλώσεις του στην επίσημή μας ιστοσελίδα. Παράλληλα, ο κ. Ιωάννου ανέδειξε τη φιλοδοξία για δημιουργία ακόμη πιο ισχυρής ομάδας, τονίζοντας πως απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό πράξη, είναι η στήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 
Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Φώτου Ιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας: 
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε υλοποιήσει τον ένα από τους φετινούς μας στόχους, την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Η ομάδα μας έδειξε ότι συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε πέρσι, προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία στο παιχνίδι της. 
Ήταν βασική μας επιδίωξη να ισχυροποιήσουμε περαιτέρω την ομάδα μας, σε διάφορους τομείς, ούτως ώστε να ενισχύσει την κυριαρχία της στο άθλημα στην Κύπρο. Είναι με μεγάλη ευχαρίστηση που διαπιστώσαμε από το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. 
Θέλουμε να συγχαρούμε την τεχνική ηγεσία και τους πετοσφαιριστές μας για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, όπως και να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο μας, που με τις εκδηλώσεις του έσπρωξε την ομάδα μας στην επιτυχία.
Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει την φιλόδοξη προσπάθεια που γίνεται στο Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, αγοράζοντας είτε το κανονικό (30 ευρώ), είτε το VIP (100 ευρώ) εισιτήριο διαρκείας».