Την προετοιμασία της ενόψει του τελικού κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, συνεχίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τους «κιτρινοπράσινους» την ερχόμενη Πέμπτη, στις 19:00, στο Κίτιον, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Παρά τον τίτλο του φαβορί οι «πράσινοι» του Κώστα Πολυβίου δεν υποτιμούν τον αντίπαλο, αντίθετα προετοιμάζονται για ένα δύσκολο αγώνα, στον οποίο θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι από την αρχή εάν θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο.

Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά των εισιτηρίων του αγώνα θα εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης, με τους φιλάθλους να πρέπει να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας στο εισιτήριο, ενώ κατά την είσοδο τους θα πρέπει να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα.

Ο κόσμος της ομάδας μας θα καταλάβει την δυτική εξέδρα και θα έχει στην διάθεσή του 395 εισιτήρια, στην τιμή των €10.

Δηλώσεις ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου: «Στόχος της ομάδας είναι φυσικά ο τίτλος. Αντίπαλος είναι μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα, όμως πιστεύω πως είμαστε γενικά η καλύτερη ομάδα φέτος. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί, είμαι αισιόδοξος ότι θα πανηγυρίσουμε το κύπελλο».

Για την προετοιμασία της ομάδας, ο προπονητής μας πρόσθεσε: «Η προετοιμασία προχωρά κανονικά χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Τις προηγούμενες μέρες δυστυχώς απουσίαζαν οι διεθνείς, όμως με την επιστροφή τους μπήκαμε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας και είμαστε σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας για τον αγώνα».