Επαναρχίζει αυτή την Πέμπτη το πρωτάθλημα φούτσαλ μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας και η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ έχει να δώσει ένα πολύ σημαντικό αγώνα.

Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση, την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:00, στο στάδιο «Ελευθερία» σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μόλις τρεις βαθμοί, με την ομάδα μας να είναι πρώτη με 25 βαθμούς και η Ανόρθωση τρίτη θέση με 22. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη η οποία θα της επιτρέψει να ξεφύγει βαθμολογικά από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Για τον αγώνα, δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου έκανε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννης Ιωάννου: «Το γεγονός ότι εγώ αλλά και αρκετοί συμπαίκτες μου ήμασταν στα φιλικά της εθνικής στη Βουλγαρία, μας βοήθησε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον δύσκολο αγώνα που έρχεται με την Ανόρθωση. Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, όμως πιστεύω πως φέτος είμαστε πιο δυνατοί».

Για την προοπτική της πρώτης θέσης που θα δημιουργήσει ενδεχόμενη νίκη ο Γιάννης Ιωάννου πρόσθεσε: «Σίγουρα αν έρθει η νίκη θα μας τονώσει ψυχολογικά. Μετά την Ανόρθωση ακολουθεί άλλο ένα παιχνίδι και μετά διακοπή για ένα μήνα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε πρώτοι στη διακοπή».

Ο Γιάννης Ιωάννου απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει την Πέμπτη καθώς με αυτόν στο πλευρό μας έχουμε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».

Η Βαθμολογία
1. ΟΜΟΝΟΙΑ/ARARAT  25
2. ΑΠΟΕΛ  24
3. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ  22
4. ΑΕΛ  15
5. ΑΕΚ  7
6. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ  7
7. ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ  6
8. ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ  0

Τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής
ΟΜΟΝΟΙΑ/ARARAT vs ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ vs ΑΠΟΕΛ
ΑΕΚ vs ΑΕΛ
ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ vs ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ