Δεύτερο αγώνα μέσα στη εβδομάδα δίνει αυτή την Παρασκευή η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ και πάλι με αντίπαλο την Ανόρθωση, στο ίδιο γήπεδο, την κλειστή αίθουσα «Κίτιον», αυτή την φορά για τον θεσμό του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά με την ομάδα της Αμμοχώστου για την ημιτελική φάση και στοχεύουν στη νίκη, η οποία θα τους δώσει την πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης. Υπνεθυμίζεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ προηγείται με σκορ 2-1 και την πρόκριση παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει την περασμένη Δευτέρα της Ανόρθωσης με 4-6 στην παράταση, για τον θεσμό του κυπέλλου, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά. Αυτή την φορά θέλουν την νίκη για να πανηγυρίσουν άλλη μια πρόκριση, αυτή τη φορά στην τελική φάση του πρωταθλήματος, εκεί που περιμένει ο ΑΠΟΕΛ που έχει ήδη προκριθεί σε βάρος της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Πολυβίου θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το γεγονός πως έχει δημιουργήσει πολύ καλή ψυχολογία και δυναμική μετά τις πρόσφατες νίκες σε βάρος της Ανόρθωσης, την οποία έχει κερδίσει στους τέσσερεις από του έξι αγώνες που την έχει αντιμετωπίσει. Επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ είναι αήττητη στην φετινή περίοδο στο «Κίτιον», αφού έχει κερδίσει δύο φορές, ενώ το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο.

Ο αγώνας της ερχόμενης Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Τα σκορ στις σειρές των ημιτελικών του πρωταθλήματος και οι επόμενοι αγώνες:

ΑΠΟΕΛ vs AEK 3-0 (6-4, 5-2, 7-1): Προκρίθηκε ο ΑΠΟΕΛ
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Aνόρθωση 2-1 (4-4 (2-3 πεν), 3-1, 6-0): Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες

Παρασκευή, 9 Μαρτίου, 20:30: Ανόρθωση vs OMONOIA

Αν χρειαστεί 5ος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, στο στάδιο «Ελευθερία».