Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, με σκορ 6-5 γνώρισε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία αν και έλεγχε  τον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, δέχτηκε γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι “πράσινοι” βρέθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

O προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου άρχισε τον αγώνα με τους: Σκαμπύλη, Μανώλη, Ανδρέου, Πρέα και Σέζαρ.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα επιθετικό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν οκτώ γκολ! Το ΑΠΟΕΛ ήταν αυτό που προηγήθηκε στο 6’ με την ομάδα μας να απαντά δύο λεπτά αργότερα, στο 8’, με τον Μανώλη. Μέσα σε δύο λεπτά στο 11’ και 12’ η ομάδα μας σκόραρε δύο φορές με τους Στυλιανού και Μανώλη αντίστοιχα. Ωστόσο, μέσα σε μόλις σε τρία λεπτά (13’, 15’ και 16’), οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς, για να απαντήσει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, ισοφαρίζοντας σε 4-4, στο 20’, με το Σέζαρ.

Στην επανάληψη, το ΑΠΟΕΛ δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο 27’ κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα μας, κάνοντας το 4-5, στο ίδιο λεπτό, με σκόρερ αυτή την φορά, τον αρχηγό Ανδρέου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα του αντιπάλου, το παιχνίδι ήρθε και πάλι στα ίσα στο 29’. Ακολούθως, το “τριφύλλι” προσπάθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, ωστόσο παρά το ότι η ομάδα μας έλεγχε τον αγώνα και δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα, δέχθηκε το γκολ με σουτ εκτός περιοχής στο τελευταίο λεπτό και κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 6-5.

Αυτή ήταν η μοναδική ήττα της ομάδας μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν όμως αρκετή για να τη ρίξει στην δεύτερη θέση. Πλέον ο απολογισμός σε αυτές τις 14 αγωνιστικές είναι 37 βαθμοί, μετά από  δώδεκα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Χρόνος για κατήφεια δεν υπάρχει. Οι «πράσινοι» καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα και να παρουσιαστούν ακόμα πιο δυνατοί στα play-off που αρχίζουν προσεχώς.