Την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου φουτσαλ, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, πανηγυρίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ! Οι «πράσινοι» αν και έχασαν με 3-4 στο στάδιο «Ελευθερία», πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης με συνολικό σκορ 9-8, μετά την εκτός έδρας νίκη τους με 4-6. Το «τριφύλλι» αναμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι ΑΜΕΚ – ΑΕΚ.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μανώλη βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Βίκτορ έφυγε έξω. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον ΑΠΟΕΛ στο 4’ με κοντινό πλασέ που έφυγε έξω, για να γίνει το 0-1 με μακρινό σουτ στο 9’. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία, στο 12’ σουτ του Βίκτορ αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ, ένα λεπτό αργότερα ο Σκαμπύλης έκανε σπουδαία απόκρουση σε μακρινό σουτ και στην εξέλιξη της φάσης το νέο βολέ του Βίκτορ σταμάτησε ξανά ο τερματοφύλακας. Ο Κοντοδήμητρος στο 15’ δεν πρόλαβε να πλασάρει από ευνοϊκή θέση και στο 19’ διαγώνιο σουτ από τον ΑΠΟΕΛ πέρασε έξω.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ιωάννου έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας, για να έρθει στο 23’ με πλασέ ο Κοντοδήμητρος να φέρει το ματς στο 1-1. Ένα λεπτό αργότερα κλασική ευκαιρία χάθηκε από τον Σέζαρ και λίγο αργότερα σουτ εκτός περιοχής το σταμάτησε ο Σκαμπυλης. Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, για να απαντήσουν άμεσα οι Μανώλη και Ανδρέου, κάνοντας το 3-2. Ακολούθησε απόκρουση του Σκαμπύλη στο 30’, στο 31’ ο Αντρελλης προ της γραμμής τέρματος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για να γίνει στο 31’ το 3-3. Ένα λεπτό αργότερα ο Σκαμπυλης έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 34’, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του. Στο 37’ ο Σκαμπυλης απέκρουσε μακρινό πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης ο Βίκτορ πλάσαρε σε κενή εστία και η μπάλα έφυγε μόλις έξω. Καλή στιγμή χάθηκε στο 38’ για τους φιλοξενούμενους και κλασική φάση για τον Βίκτορ στο 39’.