Την κατάκτηση του τίτλου πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ στους U19, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και έφτασαν δίκαια στην μεγάλη αυτή επιτυχία.

Την πρωταθλήτρια ομάδα αποτελούν οι ποδοσφαιριστές:

Ελισσαίος Σάββα
Ari Habeshian
Aνδρέας Κυρατζιής
Ηλίας Κυπρή
Νικόλας Χαναππάς
Σταμάτης Θωμά
Αλέξιος Αγγελής
Σάββας Πογιατζής
Παναγιώτης Γεωργίου
Χάρης Κουλλουπά
Γιώργος Παναγιώτου
Στέφανος Σάββα
Παναγιώτης Παττίχης
Μάμας Λοΐζου
Μιχάλης Γιωρκάτζης
Τάσος Μηλιδώνης
Τάχα Ελ Κεββέ

Προπονητής της ομάδας είναι το Τάσος Ιωάννου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρα από τη φετινή επιτυχία, είχαν κατακτήσει και πέρσι το νταμπλ στους U17.

«Στην αρχή της χρονιάς στόχος δεν ήταν το πρωτάθλημα, καθώς με το νέο σύστημα της ομοσπονδίας για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος αποφασίσαμε να κατέβουμε με την περσινή ομάδα των U17 και 2-3 πιο μεγάλα παιδιά. Με την πορεία μας στα πρώτα παιχνίδια και με τις νίκες στα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, φάνηκε πως είχαμε δυνατότητες και στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητής της ομάδας U19, Τάσου Ιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Για το υλικό που υπάρχει στην ομάδα ο προπονητής μας ανέφερε: «Υπάρχει καλό υλικό που μπορεί όχι μόνο να στελεχώσει στα επόμενα χρόνια την ανδρική ομάδα, αλλά και την εθνική».

Για την συνέχεια της χρονιάς, ο Τάσος Ιωάννου τόνισε: «Η διατήρηση του αήττητού μας είναι επιπλέον κίνητρο, όμως παράλληλα μέσα από τα δύο παιχνίδια που έμειναν θέλουμε να προετοιμαστούμε για τον θεσμό του κυπέλλου. Θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε και το κύπελλο».

Βαθμολογία (16 αγώνες)

1. ΟΜΟΝΟΙΑ/AΡAΡAT  46
2. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ  39
3. ΑΠΟΕΛ  33
4. ΘΟΪ  25
5. ΑΕΛ (Α)  23
6. ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ  20
7. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ (Α)  19
8. ΑΕΚ  13
9. ΑΕΛ  12
10. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ (Β)  0