Επιτυχημένη χαρακτήρισε τη φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/ΑΡΑΡΑΤ ο προπονητής, Κώστας Πολυβίου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ξεδιπλώνοντας, επίσης, τις σκέψεις του τόσο για τη σεζόν που έχει ολοκληρωθεί, όσο και για την επόμενη ημέρα.

«Πιστεύω ότι, αν και αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, η χρονιά στο τέλος κρίνεται επιτυχημένη. Όταν φτάνεις στην τελική φάση του πρωταθλήματος και κατακτάς τίτλο μετά πέντε χρόνια, πιστεύω πως δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Πολυβίου.

Ακολούθως, σημείωσε για την χρονιά που έχει ολοκληρωθεί: «Στα θετικά, κατά την άποψή μου, είναι ότι το τμήμα έχει καθιερωθεί ως μια μεγάλη δύναμη στο χώρο και σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου είναι θετικό επίτευγμα. Στα αρνητικά καταγράφεται η απώλεια του πρωταθλήματος, το οποίο θέλαμε πάρα όλοι πολύ. Επίσης, ίσως λόγω της κατάστασης που επικρατούσε, αν εξαιρέσουμε τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια, ο κόσμος δεν έδωσε έντονο παρών, όπως σε προηγούμενες χρονιές».

Όσο αφορά την επόμενη μέρα, ο Κώστας Πολυβίου τόνισε: «Ευελπιστώ ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν ακόμη περισσότεροι τίτλοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη επιτροπή του τμήματος που με εμπιστεύτηκε να είμαι προπονητής της ομάδα που αγαπώ και θέλω να πιστεύω ότι τους έχω δικαιώσει για την επιλογή τους. Ακόμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζω στους ποδοσφαιριστές μου για την καλή αγωνιστική πορεία. Θα ήθελα να ζητήσω όπως συνεχιστεί η στήριξη σε αυτό το τμήμα, καθώς είμαι σίγουρος πως μπορεί να φέρει επιτυχίες στο μέλλον».

Σημειώνεται πως στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ κατέλαβε τη 2η θέση έχοντας μόλις μία ήττα, ενώ στα play-offs, προχώρησε μέχρι την τελική φάση. Επίσης στο κύπελλο πέτυχε προκρίσεις απέναντι σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, κατακτώντας τον θεσμό κερδίζοντας την ΑΕΚ με 8-1 στον τελικό.