Ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του κυπέλλου έκανε ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/ΑΡΑΡΑΤ, Κωνσταντίνος Ανδρέου, στον απολογισμό που κατέθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, αναφορικά με τη σεζόν που έχει ολοκληρωθεί.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Ανδρέου επεσήμανε: «Πιστεύω πως το θετικό της φετινής χρονιάς, ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου. Η επιστροφή στους τίτλους έπειτα από πέντε χρόνια, ήταν κάτι σημαντικό για μια ομάδα όπως η δική μας, που πρέπει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Από την άλλη, πιστεύω πως μπορούσαμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, καθώς έχω την άποψη πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Αν ζυγίσουμε τα δεδομένα, πιστεύω πως η χρονιά δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη, λόγω της απώλειας του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο αρχηγός μας της ομάδας σημείωσε: «Ο κόσμος ενδεχομένως να νιώθει πικραμένος, καθώς είχαμε υποσχεθεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως αυτό είναι κάτι που μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Ελπίζουμε του χρόνου να τα πάμε καλύτερα».

Για την επόμενη μέρα, ο Κωνσταντίνος Ανδρέου σημείωσε: «Η επόμενη μέρα μας βρίσκει με τις ίδιες απαιτήσεις και τους ίδιους υψηλούς στόχους. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει ένας ισχυρός κορμός στην ομάδα. Θα παλέψουμε για μια καλύτερη χρονιά».