Κυπελλούχος φούτσαλ για 4η φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η ομάδα μας, η οποία επικράτησε στον τελικό της ΑΕΚ με 1-8. Το «τριφύλλι» επέστρεψε στις κατακτήσεις τίτλων, μετά το 2013.
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας μας στο παιχνίδι, καθώς μέσα σε ένα δίλεπτο (5’, 6’) ο Γιάννος Ιωάννου με δυο γκολ έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «πράσινοι» συνέχισαν με σοβαρότητα, χαρακτήρα και εξαιρετικό πλάνο και με τον Βίκτορ έκαναν το 3-0 στο 7’, ενώ ο Μανώλη στο 9’ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας μας. Η ΑΕΚ μείωσε στο 13’ με πέναλτι, ένα λεπτό αργότερα ο Βίκτορ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και στο 16’ ο Ανδρέου με μακρινό πλασέ πέτυχε το 1-5. Μεχρι το τελος του πρώτου ημιχρόνου, ο Στυλιανού απωλέσει δυο κλασικές ευκαιρίες και μια ο Βίκτορ.
Με σπουδαία ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ανδρέου στο 22’ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Το 1-6 έγινε στο 23’ με κοντινό πλασέ του Ιωάννου που πέτυχε χατ-τρικ. Δοκάρι είχε η ΑΕΚ στο 27’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πρέα από κοντά πλάσαρε εύστοχα και πέτυχε το έβδομο γκολ της ομάδας μας. Στο 30’ η ΑΕΚ είχε το δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι, με τους «πράσινους» να απαντούν με γκολ του Βίκτορ ένα λεπτό αργότερα. Ακολούθως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, χωρίς να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερο μπροστά στις δυο εστίες, έτσι το 1-8 ήταν το σκορ που ολοκλήρωσε τις προσπάθειες των δυο αντιπάλων.
Με το τελος της αναμέτρησης, οι περίπου 200 φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έδωσαν το παρών τους στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον», αποθέωσαν τους κυπελλούχους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.