Μετά από σπουδαία εμφάνιση και επιδεικνύοντας χαρακτήρα νικητή, η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ κέρδισε με 5-3 τον ΑΠΟΕΛ, στο “αιώνιο” ντέρμπι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη και κράτησε την αγωνία μέχρι το τελικό σφύριγμα, ωστόσο τη νίκη πήρε η ομάδα που είχε καλύτερη απόδοση στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης.

Ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 2΄ με τον Πρέα και στο 3΄ με τον Βίκτορ. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 8΄, ωστόσο η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/ΑΡΑΡΑΤ ήταν άμεση, καθώς ο Πρέα στο 9΄ έφερε το ματς στα ίσα, μετά από ασίστ του Μανώλη. Ακολούθως οι “πράσινοι” πίεσαν για το δεύτερο γκολ και αφού έφτιαξαν δύο πολύ καλές φάσεις, πήραν προβάδισμα στο 16΄ με τον Πρέα. Ο ΑΠΟΕΛ δύο λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Αρκετά επιθετική ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ στο δεύτερο ημίχρονο, άσκησε έντονη πίεση στους φιλοξενούμενους και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει. Υπερίσχυσαν στο γήπεδο οι “πράσινοι”, που είχαν την έλεγχο του ρυθμού και ανασταλτικά δεν επέτρεπαν στον αντίπαλο να απειλήσει. Η πίεση της ομάδας μας καρποφόρησε στο 32΄ με δράστη τον Σέζαρ, που εκμεταλλεύτηκε εκτέλεση κόρνερ του Πρέα. Εκεί που έδειχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ να κρατά χωρίς προβλήματα το υπέρ της σκορ, ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τρίτο γκολ στο 37΄, φέροντας το ματς στο 3-3. Το “τριφύλλι” ψυχωμένο δεν τα έβαλε κάτω και στο τέλος δικαιώθηκε. Ρίσκαρε στα τελευταία στάδια παίζοντας με flying goalkeeper και στο 40΄ ο Σέζαρ έκανε το 4-3, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Μανώλη με δεκάμετρο πέναλτι έκανε το 5-3.

Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ έφτασε τους 16 βαθμούς σε επτά αγώνες, μετά από έξι νίκες και μια ισοπαλία, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στους 18 βαθμούς, ωστόσο έχοντας ένα αγώνα περισσότερο.