Με απολογισμό δώσεκα νικες, μια ισοπαλία και μια ήττα, η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ κατέλαβε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει με 37 βαθμούς.

Στην πρώτη φάση των play-off, οι “πράσινοι” θα αναμετρηθούν με τον Εθνικό Λατσιών, που κατέλαβε την 7η θέση της βαθμολογίας. Την πρόκριση θα πάρει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στης δύο νίκες.

Δηλώσεις για τον μέχρι τώρα απολογισμό της ομάδας, παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγους, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Μανώλης Μανώλη: «Ο απολογισμός είναι σχετικά καλός. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο τελευταίο παιχνίδι. Έστω και αν τερματίσαμε δεύτεροι, δεν το βάζουμε κάτω και θα τα δώσουμε όλα στα play-off καθώς στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ο Μανώλης Μανώλη θέλησε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στα playoff: «Στους σημαντικούς αγώνες που θα ακολουθήσουν, έχουμε ανάγκη τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Θέλουμε να μας στηρίξει. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και να του δώσουμε χαρά».

Οι αγώνες τον playoff αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο λόγο μη διαθεσιμότητας της έδρας της ομάδας μας (στάδιο «Ελευθερία), ο πρώτος αγώνας ενδέχεται να μεταφερθεί για την Δευτέρα 05/02.