Η ΟΜΟΝΟΙΑ  ηττήθηκε απόψε στο μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων” του φούτσαλ αφού έχασε από το ΑΠΟΕΛ με 1-2 , και πλέον έμεινε 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο πρώτο μισό του Α’ ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.

Από το 9’ και μετά το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Τάσος Σκαμπύλης βρέθηκε σε ετοιμότητα και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν.

Η ομάδα μας  στη συνέχεια απάντησε με κάποιες ευκαιρίες και απείλησε και αυτή με την σειρά της τον αντίπαλο.

Στο 17’ το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να προηγηθεί με σουτ που κόντραρε και ξεγέλασε τον Σκαμπύλη, ενώ άμεση ήταν η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 19’, όταν ο Ιωάννου είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 1-1.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το Β’ ημίχρονο παίζοντας με flying keeper, προσπαθώντας να πιέσει  το ΑΠΟΕΛ.

Όσο περνούσε η ώρα και οι 2 ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Από το 30’ και μετά η αντίπαλη ομάδα ανέβασε ρυθμό, πίεσε ασφυκτικά την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πατούσε καλύτερα στο παρκέ.

Το τελευταίο 3λεπτο  η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και έπαιξε ξανά με flying keeper σε μια προσπάθεια να κλέψει την νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε και μόλις 4” πριν το τέλος δέχτηκε το 2ο γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.