Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, το Σάββατο, 05 Αυγούστου, στο στάδιο ΓΣΠ (19:00) το οποίο θα είναι το πρώτο μετά την επιστροφή της από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα

Τιμές εισιτηρίων:
• Κανονικό και μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
• Παιδικό εισιτήριο: 2 ευρώ

Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά.

Προπώληση για τους κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας:

• Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν.
• Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, για να μπορέσουν να καθίσουν στη θέση του εισιτηρίου διαρκείας τους, θα πρέπει αγοράσουν εισιτήριο από το Σάββατο (29/07) μέχρι και την Παρασκευή (04/08), είτε από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – Primetel” (από τις 31/07), είτε μέσω Online Ticketing (από τις 29/07)
• Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήριο στη θέση τους, θα πρέπει κατά την αγορά εισιτηρίου να επιδεικνύουν την κάρτα του διαρκείας τους.
• Ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να χρησιμοποιεί τον σωστό τύπο εισιτηρίου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει έλεγχος στις εισόδους του σταδίου.

Η ελεύθερη προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται παράλληλα με την προπώληση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Τα σημεία διάθεσης εισιτηρίων και τα ωράρια λειτουργίας τους:

• Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00–14:00
• ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσός Σύλλογος Πρόοδος: Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 18:00-20:00
• ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Σύλλογο Αναγέννησης, οδός Πλατείας Αγίου Ιωάννου 22): Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 18:00-20:00
• Online ticketing: Από τις 29/07 και ώρα 09:00, μέχρι τις 05/08 και ώρα 17:00

Εισιτήρια, σε ελεύθερη πώληση, θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα.

Εισιτήρια Δυτικής Κερκίδας

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων στην Δυτική κερκίδα, ισχύουν τα ακόλουθα:

• Θα υπάρχουν για ελεύθερη πώληση εισιτήρια γενικής εισόδου.
• Παιδικά εισιτήρια αγώνα θα εκδίδονται μόνο στους κάτοχους παιδικού εισιτηρίου διαρκείας.

Για τα παιδικά εισιτήρια αγώνα ισχύουν τα ακόλουθα:

– Διαθέσιμα για ελεύθερη πώληση παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για το Πάνω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για τη Βόρεια κερκίδα. Για να επιτραπεί η αγορά παιδικού εισιτηρίου, θα πρέπει να συνδυάζεται με αγορά τουλάχιστο ενός κανονικού εισιτηρίου αγώνα, για την ίδια κερκίδα.
– Συνεχίζονται οι ενέργειες ελέγχου στις εισόδους του ΓΣΠ, ώστε να διασφαλιστεί πως ο κάθε φίλαθλος χρησιμοποιεί για την είσοδό του στις κερκίδες, τον σωστό τύπο εισιτηρίου.

Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια αγώνα ή διαρκείας:

– Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα θα εισέρχονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής από τη Θύρα Δ5, στο άνω διάζωμα της δυτικής από τη Θύρα Δ6, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1-2 και στην Βόρεια από την Θύρα Β4.
– Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα και είναι πέραν των 20 χρονών θα πρέπει να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα ή την πολιτική τους ταυτότητα. Μαθητικό εισιτήριο έχουν δικαίωμα αγοράς μαθητές/φοιτητές από 13 και μέχρι 24 χρονών.