Τη δική της ιστορία επιχειρεί να γράψει η ομάδα πετόσφαιρας του Σωματείου μας, η οποία ήδη τρέχει ένα μεγάλο νικηφόρο σερί, έχοντας τη φιλοδοξία να το αυξήσει, μέσα από τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. 

Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” μετρούν 18 συνεχόμενες νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος, εάν συνυπολογιστούν οι 14 φετινές επιτυχίες και οι τέσσερις στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου. 

Επιπλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί ένα νικηφόρο σερί 16 αγώνων, σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς μετρά 14 νίκες στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο θεσμό του κυπέλλου. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα μας είχε χάσει το τελευταίο της παιχνίδι για την περσινή αγωνιστική περίοδο, το οποίο ήταν για τον θεσμό του κυπέλλου, απέναντι στην ΑΕΚ Καραβά. 

Βέβαια, για να μπορέσει η ομάδα μας να καταρρίψει το ρεκόρ συνεχόμενων νικών όλων των εποχών, τόσο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο θεσμό του πρωταθλήματος, χρειάζεται ακόμη αρκετές επιτυχίες. 

Πληροφοριακά, το ρεκόρ συναπτών νικών κατέχει η Ανόρθωση, με περισσότερες από 50 συνεχόμενες νίκες, σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, κατά τη δεκαετία του 80΄.