Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Συλλόγου για αυτή τη εβδομάδα.

Σήμερα, η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση, σε νοκ-άουτ αγώνα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Το “τριφύλλι” στοχεύει στην πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.

Την Τετάρτη η ομάδα καλαθόσφαιρας αναμετράται εκτός έδρας με την Εθνική Ενόπλων, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή ομάδα φούτσαλ δίνει τον δεύτερό της αγώνα μέσα στη βδομάδα και πάλι απέναντι στην Ανόρθωση, στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Αυτός θα είναι ο τέταρτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προηγείται με 2-1 στις νίκες και να χρειάζεται άλλη μια για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς.

Το Σάββατο είναι η ποδοσφαιρική ομάδα αναμετράται με την ΑΕΛ στη Λεμεσό, με στόχο την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Τελευταίος αγώνας στη βδομάδα, είναι αυτός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο τον Απόλλων Λυμπιών, την Κυριακή. Οι “πράσινες” θέλουν συνέχεια στις επιτυχίες για να κυνηγήσουν την καλύτερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ποδόσφαιρο
10.03, 17:00 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Β΄ Φάση πρωταθλήματος, 2η αγωνιστική, Τσίρειο στάδιο)

Φούτσαλ
05.03, 20:30 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (προημιτελική φάση κυπέλλου, κλειστή αίθουσα Κίτιον)
09.03, 19:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (προημιτελική φάση πρωταθλήματος, κλειστή αίθουσα Κίτιον)

Καλαθόσφαιρα
07.03, 18:15 Εθνική Ενόπλων – ΟΜΟΝΟΙΑ (14η αγωνιστική, κλειστή αίθουσα Αγίου Δομετίου)

Γυναικείο Ποδόσφαιρο
11.03, 11:00 Απόλλων Λυμπιών – ΟΜΟΝΟΙΑ (14η αγωνιστική, γήπεδο Απόλλων Λυμπιών)