Έξι αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Συλλόγου αυτή την εβδομάδα.

Την Τετάρτη η ομάδα καλαθόσφαιρας ρίχνεται την “μάχη” των τελικών του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ, αρχίζοντας την προσπάθειά της από τη Λεμεσό. Οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν να σπάσουν την έδρα του αντίπαλου και να πάρουν προβάδισμα για τον τίτλο.

Την Πέμπτη η ομάδα φούτσαλ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στον τελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Λάρνακα και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το 4ο κύπελλο στην ιστορία του Τμήματος.

Την Παρασκευή, η ομάδα πετόσφαιρας αναμετράται εκτός έδρας με την Ανόρθωση, στον πρώτο αγώνα για να ημιτελικά του κυπέλλου. Το “τριφύλλι” στοχεύει σε νίκη στην έδρα του αντίπαλου, που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο στάδιο “Ελευθερία”.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν τρεις αγώνας. Η αρχή γίνεται με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία φιλοξενεί την Champions Ύψωνα και στοχεύει σε νίκη, η οποία σε συνδυασμό με βαθμολογικές απώλειες της Λευκοθέας, θα την οδηγήσει στην κατάληψη της 4ης θέσης. Λίγο αργότερα, η καλαθοσφαιρική ομάδα θα δώσει το δεύτερο αγώνα για την τελική φάση του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ, αυτή τη φορά στο στάδιο «Ελευθερία». Τελευταίος χρονικά αγώνας είναι αυτός της ποδοσφαιρικής ομάδας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, η οποία θα επιδιώξει το τρίποντο.

Αναλυτικά:

Ποδόσφαιρο
15.04, 19:00 ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (β΄ φάση πρωταθλήματος, 6η αγωνιστική | στάδιο ΓΣΠ)

Φούτσαλ
12.04, 19:00 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (τελικός κυπέλλου, κλειστή αίθουσα “Κίτιον”)

Πετόσφαιρα
13.04, 20:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (ημιτελική φάση κυπέλλου, 1ος αγώνας | Θεμιστόκλειο στάδιο)

Καλαθόσφαιρα
11.04, 19:45 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (τελική φάση πρωταθλήματος, 1ος αγώνας | αίθουσα “Νίκος Σολωμονίδης”)
15.04, 16:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ (τελική φάση πρωταθλήματος, 2ος αγώνας | στάδιο Ελευθερία)

Γυναικείο Ποδόσφαιρο
15.04, 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Champions Ύψωνα (18η αγωνιστική | στάδιο Ολυμπιάς Λυμπιών)