Την αισιοδοξία του πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, στον αυριανό αγώνα απέναντι στην Jedinstvo Bemax Μαυροβουνίου, για τον 2ο γύρο του CEV Champions League, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας Σωτήρης Πετρακίδης.

Για τη δυναμικότητα του αντιπάλου ανέφερε: «Απ’ ότι φαίνεται αποφύγαμε κάποια πολύ δύσκολη κλήρωση, χωρίς να σημαίνει ότι θα κερδίσουμε εύκολα την ομάδα από το Μαυροβούνιο. Φαίνεται περίπου στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Πιστεύουμε πως είναι στο χέρι μας και αν παρουσιαστούμε σοβαροί, θα τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, σε αυτό βοήθησαν και οι νίκες σε Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε ακόμα «δέσιμο» σαν ομάδα και ομοιογένεια, παρόλα αυτά πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα».

Ο Σωτήρης θέλησε να απευθύνει και το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θέλουμε ο μεγάλος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αύριο να είναι δίπλα μας, σαν 7ος παίκτης. Σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια, η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική ειδικά στην ψυχολογία.»

* Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 18:45. Εισιτήρια προπωλούνται στα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel” και θα διατίθενται, την ημέρα του αγώνα, στα ταμεία του σταδίου. Εισφορά εισόδου: 5 ευρώ.