Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησε η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, με θέμα την παρουσίαση του νέου προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρίας, Μάριος Καμπανελάς, ο οποίος ανέφερε πως Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο Πλουτής Αβραάμ και ο Νίκος Χαραλαμπίδης Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας: «Από τις 30 Μαΐου ξεκινήσαμε τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Γνωρίζουμε τι έχουμε μπροστά μας, την ευθύνη να διαχειριστούμε μια αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που αγγίζει την επαγγελματικότητα, την οργάνωση και τη φιλοσοφία. Δεν είναι πρέπον να λέμε πολλά λόγια, γνωρίζουμε το βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την ιστορία της, αλλά και τις προσδοκίες των οπαδών. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε, δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ομάδα, κτίζοντας ακαδημίες που θα αποτελούν φυτώριο για την πρώτη ομάδα, βελτιώνοντας επίσης τις εγκαταστάσεις μας. Αυτά δεν γίνονται σε λίγες εβδομάδες, θα χρειαστεί χρόνος να πετύχουμε. Στο τέλος χρειαζόμαστε πρώτα τη στίξη όλων των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τη στενή συνεργασία με το σωματείο και πάνω απ’ όλα ηρεμία, για να παραμείνουν προσγειωμένοι στη δουλειά».

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Άνχελ Γκόμεθ, που ανέφερε: «Πιο δύσκολη απόφαση που είχαμε να λάβουμε ήταν η πρόσληψη νέου προπονητή. Για να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχουμε, έπρεπε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη θέση αυτή. Αναζήτησα τις επιλογές που είχαμε και ήμουν βέβαιος πως ο Χουάν Κάρλος Ολίβα ήταν η καλύτερη επιλογή. Ήταν προπονητής μου πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν νεαρός, ενώ δουλέψαμε και πρόσφατα μαζί στην Εσπανιόλ. Ο κύριος Ολίβα έχει τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία που θέλουμε, στόχος του είναι να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο είναι ένας προπονητής για μεγάλες ομάδες. Είναι χαρακτήρας 10 από τα 10 και άριστος επαγγελματίας. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο κ. Ολίβα, ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ο Άνχελ ήταν πάντα ενθουσιώδες και μου άρεσε το πρότζεκτ που μου έδειξε. Αν και είχα άλλες προτάσεις, επέλεξα την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια ριζική αλλαγή στην ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με το πλάνο, έτσι ώστε να έρθουν αλλαγές όπως σας είχα πει. Γνωρίζω την ευθύνη που έχω. Μεγάλος μου στόχος είναι να πάει ψηλά η ομάδα και σκέφτομαι ήδη το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Οι οπαδοί θα ενθουσιαστούν με τις μεταγραφές και εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχουμε μια δυνατή ομάδα. Οι απαιτήσεις σε κάθε προπόνηση θα είναι μεγάλες. Στόχος πρώτα η ομάδα να πάει καλά και δεύτερο όσοι παίκτες έρθουν, να μείνουν ευχαριστημένοι».