Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει αύριο (04/04) η LKV Bulcheese ΟΜΟΝΟΙΑ με αντίπαλο τον Παφιακό, στο στάδιο «Ελευθερία», στις 20:30, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου πετόσφαιρας.  
Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πετύχουν τη νίκη με το απόλυτο, ούτως ώστε να βάλουν ισχυρές βάσεις για πρόκρισή τους στα ημιτελικά, ενόψει και του επαναληπτικού που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 7 Απριλίου, στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη», στην Πάφο. 
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, που έχει ζητήσει από τους πετοσφαιριστές μας αυτοσυγκέντρωση, αποφυγή ατομικών λαθών, αποφασιστικότητα και χαρακτήρα νικητή, ούτως ώστε να πάρουν το ζητούμενο. 
Σε περίπτωση που η ομάδα μας εξασφαλίσει την πρόκριση, τότε θα αναμετρηθεί στην ημιτελική φάση με τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιάς. Το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου (εντός) και ο επαναληπτικός στις 14 του ίδιου μήνα (εκτός), ενώ ο τελικός είναι ορισμένος για τις 25 Απριλίου. 
Μετά το τέλος του αυριανού αγώνα, εκπρόσωποι της ΚΟΠΕ θα απονέμουν στην ομάδα μας το κύπελλο και τα μετάλλια του δευτεραθλητή.  
Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας μας όπως προσέλθει μαζικά στο στάδιο «Ελευθερία», για να αποτελέσει το μεγάλο «όπλο» στην προσπάθεια των πετοσφαιριστών μας για να βάλουν «βάσεις» πρόκρισης. Η ομάδα μας έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου και σ’ αυτήν τη «μάχη» χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της.  
Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος δεν ισχύουν για το σημερινό παιχνίδι. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ και η μαζική προσέλευση του κόσμου μας θα βοηθήσει και στην οικονομική ενίσχυση του τμήματος.