Πιστή στο ραντεβού της ήταν η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς δεν άφησε την ευκαιρία να ξεφύγει τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση να πάει χαμένη. 
Οι “πράσινοι” επικράτησαν στο στάδιο “Ελευθερία” με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας, πρόσθεσαν τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους και βλέπουν πλέον τον Παφιακό να βρίσκεται στο -3, την ΑΕΚ Καραβά στο -7, την Ανόρθωση στο -9 και τη Νέα Σαλαμίνα στο -10. 
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα μας, αφού δυσκολεύτηκε στο τρίτο σετ, κέρδισε στο Στάδιο στάδιο “Ελευθερία” με 3-0.
Με χαρακτηριστική ευκολία η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το πρώτο με 25-16, δείχνοντας ότι ήταν κυρίαρχη στον αγώνα. Στο δεύτερο σετ η εμφάνιση των «πρασίνων» ήταν εμφαντική και κέρδισαν χωρίς να συναντήσουν προβλήματα με 25-07, κάνοντας το 2-0. 
Στο τρίτο σετ ο αγώνας πήρε άλλη τροπή, με τη Νέα Σαλαμίνα να τα παίζει όλα για όλα και να είναι άκρως ανταγωνιστική. Το σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πιο καλή στους κρίσιμους τελευταίους πόντους να κερδίζει 29-27 και τον αγώνα με 3-0 σε 1 ώρα και 25 λεπτά.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. Σάββα): Παφίτης. Αλβες, Τούλιο, Ρεινάλντο, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης, Λίμπερο Αντωνίου
Ν. Σαλαμίνα (Λουκ Ρέινολτς): Σαββίδης, Προδρόμου, Ιαντόλο, Χαντ, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Λίμπερο: Βαρνάβα.