Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Προετοιμασία: Αύριο η ομάδα αναχωρεί για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Οπαλένιτσα, της Πολωνίας, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Remes”. Εκεί η ομάδα θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια:

– 22 Ιουλίου (Remes, 18:00): SK Sigma Olomouc

– 24 Ιουλίου (Remes, 18:00): Hapoel Tel Aviv

– 27 Ιουλίου (Remes, 18:00): Lech Poznan

– 31 Ιουλίου (Remes, 16:00): Zeglebie Lubin

Η ομάδα θα επιστρέψει την 1η Αυγούστου και ακολούθως θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα δώσουμε άλλα τουλάχιστο τρία φιλικά με την επιστροφή από την Πολωνία. Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε στο πρώτο φιλικό, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, να φιλοξενήσουμε ομάδα από το εξωτερικό, με στόχο να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ευχαριστώ στον κόσμο: Με την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη που δίνει στην ομάδα. Είναι κάτι που φάνηκε και μέσα από τις ανοικτές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές Ιουνίου. Είδαμε γεμάτες αίθουσες και ένα κλίμα συσπείρωσης και θετικής ενέργειας για τη νέα χρονιά. Είδαμε 3000 κόσμο στην πρώτη προπόνηση και περίπου άλλους τόσους στην ανοικτή προπόνηση στις Πλάτρες. Πράγμα πολύ σημαντικό για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα τους νέους.

Μεταγραφικά: Η ομάδα κινείται προς συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ολοκληρώσει τον μετεγγραφικό της σχεδιασμό. Στόχος να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας το συντομότερο δυνατό, ώστε να έχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όλη την ομάδα μαζί στην προετοιμασία. Είναι γεγονός ότι είχαμε θέσει ως στόχο να ολοκληρώσουμε νωρίτερα τον μετεγγραφικό μας σχεδιασμό, ωστόσο παρουσιάστηκαν κάποια δεδομένα που δεν μας το επέτρεψαν. Θα μπορούσαμε να είχαμε κλειστό το ρόστερ μας αυτήν τη στιγμή, όμως η τεχνική ηγεσία επέλεξε να μην προχωρήσει σε βιαστικές επιλογές, αλλά να κυνηγήσει τους παίκτες εκείνους που πραγματικά νιώθει ότι θα μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο σε σημείο που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη. Ευχόμαστε οι ενέργειες που γίνονται τώρα να καρποφορήσουν και σύντομα να έχουμε νέες ανακοινώσεις.