Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Για τον αγώνα με την Πάφο FC: “Η ομάδα έχει στρέψει την προσοχή της στον αγώνα με την Πάφο. Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη. Προσεγγίζουμε το παιχνίδι με επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αναγνωρίζουμε ότι για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, καθώς, είναι φυσιολογικό, όλες οι ομάδες να επιδιώκουν να παρουσιάσουν το καλύτερό τους πρόσωπο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το ίδιο περιμένουμε ότι θα κάνει και η Πάφος, η οποία είναι μια ομάδα με πολύ καλές προοπτικές στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πετύχει το ιδανικό ξεκίνημα. Εμείς θα είμαστε σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με την πρεμιέρα. Τα επίσημα παιχνίδια είναι αυτά που θα μας βοηθούν να αναπτύσσουμε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Για την παρουσία στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος: “Ήταν πολύ σημαντική η νίκη στην πρεμιέρα. Σε γενικές γραμμές, η τεχνική ηγεσία έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της ομάδας, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής. Αναμέναμε πως δεν θα ήταν εφικτό να είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας, λόγω του ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι μιας ομάδας με 15 νέους ποδοσφαιριστές. Είχαμε ένα εκρηκτικό 30λεπτο, διάστημα στο οποίο φανερώσαμε αρετές και αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο εκτόπισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έπειτα, φυσιολογικά ο ρυθμός μας είχε αυξομειώσεις. Δεν θα μπορούσε, τέτοια εποχή, να συμβεί κάτι διαφορετικό. Τα συμπεράσματα που έβγαλε η τεχνική ηγεσία από το πρώτο παιχνίδι, σε όλους τους τομείς, ήταν πολύ χρήσιμα και θα μας βοηθήσουν καθοριστικά στην προσπάθεια που γίνεται για να ανεβάσουμε τα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας”.

Για την παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Το μεγαλύτερο κέρδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η επιστροφή του κόσμου της. Και όταν λέμε επιστροφή, δεν εννοούμε σε αριθμούς προσέλευσης, διότι ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες του Συλλόγου, ο κόσμος ήταν εκεί. Εννοούμε τον δυναμισμό, τη συσπείρωση, την αυτοπεποίθηση, τον ενθουσιασμό και τη θετική ενέργεια. Η επιστροφή αυτή, επιτεύχθηκε μετά από τεράστια προσπάθεια όλων όσων αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διοικητικό Συμβούλιο, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, προσωπικό του Συλλόγου, κόσμος, οργανωμένοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Όλοι δούλεψαν προς την ίδια κατεύθυνση τους καλοκαιρινούς μήνες και το αποτέλεσμα το απολαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτόν τον χαρακτήρα, θέλουμε να συνεχίσουμε να γεμίζουμε τα γήπεδα, θέλουμε να κερδίζουμε, θέλουμε να έχουμε επιτυχίες και διακρίσεις. Επόμενος μας στόχος, είναι η νίκη στην Πάφο. Θεωρούμε δεδομένο το sold out των 2300 εισιτηρίων που έχουμε στη διάθεσή μας. Η προπώληση έχει ξεκινήσει. Εάν δεν διατεθούν όλα τα εισιτήρια στην προπώληση, θα ανοίξουν τα ταμεία του σταδίου. Θα ενημερώσουμε ανάλογα τον κόσμο”.