Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: Διαχρονικά οι αναμετρήσεις αυτές είναι αμφίρροπες και προσφέρουν συγκινήσεις στους φιλάθλους. Έτσι αναμένουμε και το αυριανό παιχνίδι. Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η νίκη, όπως σε κάθε αγώνα. Και οι δύο ομάδες δείχνουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Απ΄ εκεί και πέρα, εμείς διανύουμε μία πολύ καλή περίοδο, ενδεχομένως την καλύτερη σε αυτήν τη σεζόν. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στην ομάδα, μετά την καλή συγκομιδή του τελευταίου μήνα, έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Γενικά, η ομάδα, μας έχει κάνει με την παρουσία της το τελευταίο χρονικό διάστημα, να πιστεύουμε πως αύριο θα παρουσιαστεί όπως πρέπει και θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Για την παρουσία το τελευταίο χρονικό διάστημα: Καταρχήν θα πρέπει να πούμε ότι η 6η θέση δεν τιμά την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε ανταποκρίνεται στην ιστορία και στο εκτόπισμα της. Ωστόσο, το γεγονός ότι η ομάδα έχει μαζέψει τους 19 από τους 24 βαθμούς που ήταν στο τραπέζι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, δημιουργεί την προοπτική, εάν συνεχίσουμε το καλό σερί, να επιστρέψουμε ξανά σε πορεία επαναδιεκδίκησης των στόχων μας. Κάναμε μεγάλα λάθη στον πρώτο γύρο, τα οποία για να καλυφθούν χρειάζεται να συνεχίσουμε τη βελτίωση και τις νίκες, να διατηρήσουμε αυτή την καλή διάθεση και τη δίψα για επιτυχίες που μας διακρίνει τον τελευταίο καιρό, να έχουμε συνέπεια και σταθερότητα. Υπάρχουν ακόμα 14 παιχνίδια και πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την υφιστάμενη κατάσταση. Χρειάζεται, όπως έχουμε ξαναπεί, διάρκεια και συνέπεια.
Για τη θετική προϊστορία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Ανόρθωση: Αναμφίβολα είναι ένα στοιχείο που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Συνήθως η θετική προϊστορία επιδρά θετικά στη ψυχολογία τις ημέρες που προηγούνται του αγώνα. Ωστόσο, μέσα στο γήπεδο, η προϊστορία δεν παίζει μπάλα. Τα πάντα θα κριθούν από την παρουσία των δύο ομάδων και ατομικά των ποδοσφαιριστών.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά νέα: Ο Μιχαΐλοφ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Υπολογίζεται πως σε περίπου δύο βδομάδες θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Κανού επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και είναι πλέον θέμα της τεχνικής ηγεσίας να κρίνει το πότε θα είναι έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί.

Εκδηλώσεις και προϊόντα για τα 70χρονα του Συλλόγου: Στις 4 Ιουνίου 2018 η ΟΜΟΝΟΙΑ συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής. Ενόψει αυτής της ιστορικής στιγμής, ο Σύλλογος προγραμματίζει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων. Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου, στο “Σατιρικό” θέατρο. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν προσωπικότητες που έγραψαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αθλητές του Συλλόγου, αθλητικοί φορείς και πολιτειακοί παράγοντες. Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει επετειακά συλλεκτικά προϊόντα (ελβετικό ρολόι, χρυσό τριφύλλι, ασημένιο νόμισμα), ενώ θα κυκλοφορήσει, επίσης, επετειακή επίσημη φανέλα, λεύκωμα για τα 70 χρόνια ζωής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επετειακό φιλμάκι και επετειακό λογότυπο.

Για την κατηγορία του Χρυσού Μέλους: Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη η προσφορά για το «Χρυσό Μέλος», μέχρι το τέλος Μαρτίου. Με την άμεση καταβολή 1000 ευρώ, εξασφαλίζεται η ιδιότητα μέλους για 8 χρόνια, μέχρι το 2025. Παρέχονται ευκολίες πληρωμής, μέχρι τρεις δόσεις. Θα εκδοθεί κάρτα «Gold Member». Για τα «Χρυσά Μέλη» θα δίνεται δωρεάν η επετειακή φανέλα των 70χρόνων, μετά από κλήρωση ένας τυχερός θα κερδίσει τριήμερη παρουσία στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας (όλα τα έξοδα πληρωμένα), δύο τυχεροί θα φιλοξενούνται στα θεωρεία σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια της νέας σεζόν, δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο στο διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι του Συλλόγου OMONOIA Premium και 20% έκπτωση από την Green Boutique.