Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 35χρονου διεθνούς Σουηδού τερματοφύλακα, John Alvbåge. Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Minnesota United και στη Stabaek, ως δανεικός από την OFK Göteborg, της οποίας φόρεσε τη φανέλα για πέντε χρόνια, κατακτώντας δύο κύπελλα (2013, 2015).

Έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια με την εθνική Σουηδίας, ενώ ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, στο Παγκόσμιο κύπελλο του 2006.

Το 2015 αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος Σουηδίας.

O John Alvbåge ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Πρόκειται για έναν Σύλλογο που λειτουργεί με επαγγελματισμό. Ήθελα αυτήν την ευκαιρία να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και σε ένα καλό πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια νέα πρόκληση για εμένα. Τελευταίο μου παιχνίδι ήταν στα τέλη Νοεμβρίου, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμουν πολύ σκληρά. Χρειάζομαι κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να αναπτυχθεί χημεία μεταξύ μας. Έχω νοοτροπία νικητή και μου αρέσει να ηγούμαι και να καθοδηγώ από την εστία μου. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από όσα είδα μέσω βίντεο για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ανυπομονώ να σταθώ μπροστά τους και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σημαντικές επιτυχίες”.

Αποκλειστικά πλάνα από την υπογραφή συμβολαίου και μίνι συνέντευξη του ποδοσφαιριστή, σύντομα στο «OMONOIA Premium».

Γίνε συνδρομητής στο «OMONOIA Premium»: www.acomonia.com/premium

Πληροφορίες: http://bit.ly/2rO1sJm