Ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα για τους ποδηλάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η Δήμητρα Κουκουμά ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου, στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία των νεανίδων, ενώ ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κατέλαβε την 6η θέση, ανάμεσα σε 25 αθλητές στην κατηγορία των παίδων.

Επίσης, η Δήμητρα Κουκουμά, στον αγώνα αντοχής, διεκδίκησε μέχρι την τελευταία στιγμή τη νίκη όμως τελικά τερμάτισε στην 6η θέση. Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης στάθηκε άτυχος, καθώς είχε πτώση που προήλθε από σύγκρουση με άλλο ποδηλάτη. Παρά την πτώση ο Παυλίδης συνέχισε τον αγώνα, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, όμως δεν κατάφερε να τερματίσει στις πρώτες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι χώρες συμμετείχαν με ολοκληρωμένες ομάδες στους αγώνες, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια των αθλητών μας έχοντας να αντιμετωπίσουν τις στρατηγικές των άλλων χωρών.

Σαν τμήμα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Κωνσταντίνο και τη Δήμητρα. Το μέλλον σας ανήκει, συνεχίστε σεμνά και ταπεινά.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ :96471742