Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια για κατάκτηση του κυπέλλου δρόμου. Οι 24 αθλητές των “πρασίνων”, που συμμετείχαν στον αγώνα, κατέθεσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συνέβαλαν στο να πραγματοποιήσει η ομάδα μας άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της.

Σε άλλον ένα αγώνα, αγωνίστηκαν παιδιά από την Ακαδημία Ποδηλασίας, στην κατηγορία CFA U18, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια για ένταξη στην αγωνιστική ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κυριάρχησε ξανά στην κατηγορία Μάστερ 2, καθώς το βάθρο ντύθηκε στα πράσινα, με τον Μιχάλη Θεοχάρους να καταλαμβάνει την 1η θέση, τον Μαρίνο Μεσαρίτη την 2η θέση και τον Αλέξη Κέστα την 3η θέση.

Στις κορασίδες, η κυριαρχία της Δήμητρας Κουκουμά συνεχίζεται και έτσι μετά και τη νέα της νίκη, ετοιμάζεται να κατακτήσει, μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Κύπρου στην κατηγορία της.

Στους Παμπαίδες ο Αντρέας Κωνσταντίνου πέτυχε 2η συνεχόμενη νίκη, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία του στην κατηγορία και βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά στο να κατακτήσει και το Κύπελλο Κύπρου, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία CFA Αντρών, ο Μάρκος Χριστοδουλίδης τερμάτισε στην 1η θέση.

Στην κατηγορία Παίδων, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κατέκτησε την 2η θέση και παραμένει δυναμικά στην προσπάθεια για κατάκτηση του κυπέλλου.

Στις Παγκορασίδες, η Ελένη Κουκουμά τερμάτισε ξανά στη 2η θέση.

Στους Μαστερ 1, ο Στράτος Ευστρατίου παρέμεινε σταθερός στη 2η θέση.

Στους Μάστερ 3, ο Σάββας Ανιμπάλ κατέκτησε την 3η θέση.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδηλασίας συνεχίζονται. Για πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα: 97609701 / 99671512.

Εγγραφή: 20 ευρώ & δώρο την ποδηλατική φανέλα της ομάδας.
Δίδακτρα: 35 ευρώ τον μήνα, με 3προπονήσεις στο πάρκο Αθαλάσσας.