Αρχή στα play-off του πρωταθλήματος πετόσφαιρας έχουμε την Παρασκευή, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα, στο στάδιο «Ελευθερία», στις 20:00. Αυτό θα είναι το τρίτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στη σεζόν, με το “τριφύλλι” να προηγείται 2-0 στις νίκες και να χρειάζεται άλλες δύο για να προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καταλάβει την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με 36 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον Παφιακό που είχε τερματίσει πρώτος. Η Νέα Σαλαμίνα τερμάτισε στην 3η θέση, με 27 βαθμούς, έχοντας εννέα λιγότερους από την ομάδα μας.

Στόχος των “πρασίνων” είναι η νίκη, ώστε να φτάσουν στο 3-0 και να “αγκαλιάσουν” την πρόκριση. Η ομάδα μας προετοιμάζεται σοβαρά και συγκεντρωμένα και θέλει, πέραν από τη νίκη, να διατηρήσει την απόδοσή της σε καλά επίπεδα. Απέναντί της θα έχει έναν καλό αντίπαλο που χρειάζεται προσοχή.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Παφιακός θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση, σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι καθώς η δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στην κανονική διάρκεια.

Η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας (14 αγώνες)
1. ΠΑΦΙΑΚΟΣ 37
2. ΟΜΟΝΟΙΑ 36
3. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 27
4. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 24
5. ΑΠΟΕΛ 22
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 13
7. ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 8
8. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. 1

Τα ζευγάρια που προέκυψαν στα playoff
Γκρουπ 1-4
ΠΑΦΙΑΚΟΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΟΜΟΝΟΙΑ vs NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Γκρουπ 5-8
ΑΠΟΕΛ vs ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. vs ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ