Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 35χρονου πασαδόρου, Κωνσταντίνου Αχιλλέως, ο οποίος αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα. Έπαιξε, επίσης, ως δανεικός σε Αχιλλέα Καϊμακλίου και Μαραθόβουνο, με τον οποίο στέφθηκε κυπελλούχος. Πριν ενταχθεί στην ομάδα μας, αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Δερύνειας, της οποίας υπήρξε αρχηγός.

Ο Κωνσταντίνος Αχιλλέως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Ήθελα να αγωνιστώ σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και η ΟΜΟΝΟΙΑ, ως ένας μεγάλος Σύλλογος, γεμίζει αυτήν μου τη φιλοδοξία. Επιπλέον, η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένας από τους λόγους που αποδέχτηκα την πρόταση, καθώς ο κάθε πετοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο επίπεδο”.

Όσο αφορά τους αγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει, ο Κωνσταντίνος Αχιλλέως ανέφερε: “Θα επιδιώκω να διατηρούμε πάντοτε σε αγωνιστική ετοιμότητα και όποτε με χρειαστεί η ομάδα, να συνεισφέρω στην προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί. Θέλουμε να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους στην Κύπρο, ενώ στην Ευρώπη θα επιδιώξουμε τη διάκριση”.

Ο Κωνσταντίνος έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι από τις λίγες ομάδες που φέρνουν αρκετό κόσμο στο άθλημα της πετόσφαιρας. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, ειδικά τη φετινή σεζόν, καθώς όταν είσαι πρωταθλητής και ιδιαίτερα για τρεις σερί σεζόν, όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Εμείς πάντοτε θα έχουμε ως επιπλέον κίνητρο να κερδίζουμε, για να δίνουμε χαρά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.