Εβδομάδα Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Ελβετική Amriswil, στο πλαίσιο του Β’ γύρου του CEV Cup.

Μετά τον αποκλεισμό τους από το CEV Champions League, οι «πράσινοι» του Γιάννη Καλμαζίδη συνεχίζουν στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να γράψουν ξανά ιστορία και να πετύχουν δεύτερη πρόκριση, μετά από αυτήν επί της Jedinstvo Bemax, στα τέλη Οκτωβρίου. Μια πρόκριση που τους είχε φέρει αντιμέτωπους με την Πολωνική Jastrzębski Węgiel, από την οποία και αποκλείστηκαν για να είναι εδώ σήμερα. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα μετά τις επιτυχίες και την πρώτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα και υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα στην Ελβετία.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ενόψει του αυριανού αγώνα έκανε ο πετοσφαιριστής της ομάδα μας, Άγγελος Αλεξίου: «Είναι μια πρόκληση για όλους μας ο αγώνας με την Amriswil. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όμως έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από την Ελβετία».

Ο αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στην Amriswil, θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Κύπρου, και θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Sporthalle Tellenfeld Amriswil».