Μπροστά σε περισσότερους από 1000 οπαδούς της, η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε επιβλητικό ξεκίνημα στις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις, κερδίζοντας την Jedinstvo Μαυροβουνιου με 3-0 σετ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας μας στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωπαϊκής πετόσφαιρας, το CEV Champions League.

Η έκταση της επικράτησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δίνει πολύ σοβαρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, στο Μαυροβούνιο, με φόντο το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει η Πολωνική, Jastrzębski Węgiel.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο σετ, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι το +6, ωστόσο η ομάδα μας αντέδρασε μπαίνοντας σε θέση οδηγού (15-12). Ακολούθως οι δύο αντίπαλοι πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ (21-21), μέχρι το σημείο που η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε την απόδοσή της, κυριάρχησε στο παρκέ και πέτυχε το 1-0, με σκορ 25-22.

Με δυναμική ξεκίνησε το δεύτερο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ, φτάνοντας νωρίς στο +5 (10-5), θέτοντας γερές βάσεις για τη συνέχεια. Οι “πράσινοι” συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και με καθαρό μυαλό σε καίρια σημεία του σετ, διατηρούσαν την υπέρ τους διαφορά (19-14). Στα τελικά στάδια το “τριφύλλι” φανέρωσε αρετές, έβγαλε ποιότητα, χαρακτήρα και με κεκτημένη ταχύτητα έφτασε εντυπωσιακά στο 2-0, με σκορ 25-16.

Χωρίς να ξεφεύγει κάποια ομάδα στο σκορ, ξεκίνησε το τρίτο σετ (5-5), ωστόσο σταδιακά η ΟΜΟΝΟΙΑ επικρατούσε στο παρκέ (14-6) και με ένα ρυθμό σε ψηλά επίπεδα σταδιακά αύξανε την υπέρ της διαφορά (19-9). Τελικά οι Μαυροβούνιοι υπέκυψαν στην καθολική υπεροχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία έφτασε στο 3-0 με σκορ 25-15.