Ως μια μεγάλη ευκαιρία αντιμετωπίζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ την αναμέτρηση με την Γιαστρέμπσκι, η οποία θεωρείται μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωπαϊκής πετόσφαιρας, για τον τρίτο γύρο του CEV Volleyball Champions League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου, στο στάδιο “Ελευθερία” και αρχίζει στις 20:00.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του διεθνούς πετοσφαιριστή της ομάδας μας, Άγγελου Αλεξίου: «Είναι μεγάλη ευκαιρία η συμμετοχή μας σε αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση και ειδικά το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα, που διαθέτει στις τάξεις της αστέρια της παγκόσμιας πετόσφαιρας».

Όσο για τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Άγγελος Αλεξίου σημείωσε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Καθήκον μας είναι να δώσουμε τα πάντα και θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον αγώνα. Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και συνεπώς το προσεγγίζουμε χωρίς άγχος και πίεση».

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Άγγελος Αλεξίου αναφορικά με τη φετινή παρουσία της ομάδας μας: «Αυτή η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και όσο περνά ο χρόνος θα γίνεται καλύτερη. Αυτό είναι κάτι που άπαντες θα το διαπιστώσετε στην πορεία της σεζόν. Επίσης, έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα και ο τέταρτος μας ξένος, όταν σταδιακά προσαρμοστεί στην αγωνιστική μας φιλοσοφία».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της Τετάρτης, σημείωσε: «Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη και πάντοτε τον θέλουμε στο πλευρό μας. Παράλληλα, το παιχνίδι αυτό αποτελεί για τον κόσμο μια μεγάλη ευκαιρία, για να παρακολουθήσει από κοντά έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, όπως η Γιαστρέμπσκι. Ευκαιρία, επίσης, αποτελεί και για φιλάθλους της πετόσφαιρας αυτό το παιχνίδι».

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται στα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, στον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού και Λάρνακας, όπως και στη Θύρα 9. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Χορηγός αγώνα: