Απέδειξε, για άλλο ένα παιχνίδι, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι αποτελεί το απόλυτο αφεντικό στο άθλημα την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, καθώς πέρασε επιβλητικά και άνετα από το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κερδίζοντας με 0-3 την ΑΕΚ Καραβά. 
Οι «πράσινοι», όχι μόνο έκαναν το απίστευτο έντεκα στα έντεκα σε ισάριθμες αγωνιστικές, αλλά εκτόξευσαν τη διαφορά στους δέκα βαθμούς από την ΑΕΚ Καραβά, η οποία αποτελεί μία εκ των βασικών διεκδικητριών του τίτλου, ρίχνοντάς την στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μετά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής, ο Παφιακός έχει μείνει μόνος στη 2η θέση, έχοντας επτά βαθμούς λιγότερους από την ομάδα μας. 
Στο πρώτο σετ οι δύο αντίπαλοι πήγαιναν πόντο με πόντο, φτάνοντας μέχρι το 16-16, όταν και χώρισε ο δρόμος τους στο σκορ, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε ταχύτητα, «έκτιζε» διαφορά, φτάνοντας τελικά στο 21-25 και στο 0-1. Πανομοιότυπο ήταν το σκηνικό στο δεύτερο σετ, με τη διαφορά πως οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι τα τελικά στάδια εβρισκόμενες κοντά στο σκορ, με τους «πράσινους» να κερδίζουν στα σημεία και με 23-25 να κάνουν το 0-2. 
Ο τρόπος με τον οποίο κερδίσθηκε το 2ο σετ αποδείχθηκε ευεργετικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ και καταστροφικός για την ΑΕΚ Καραβά. Η ομάδα μας με γεμάτη την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στα ύψη, έκανε επίδειξη δύναμης στο 3ο σετ, το οποίο κέρδισε γρήγορα και άνετα με σκορ 13-25, φτάνοντας στην πολυπόθητη και σημαντική νίκη με 0-3 σετ, μέσα στη Λεμεσό.