Την πρώτη γεύση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην πετόσφαιρα, το CEV Champions League, πήρε το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά την επίσκεψη στην Κύπρο του Ισραηλινού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, Γκάμπριελ Λοτάν. 

Ο κ. Λοτάν, με τη συνοδεία μελών του Τμήματος Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, αλλά και εκπροσώπους της ΚΟΠΕ, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του σταδίου “Ελευθερία” προκειμένου να ετοιμάσει έκθεση, αναφορικά με τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν. Την έκθεση αυτή θα την αποστείλει τις επόμενες μέρες στο Σωματείο μας, με στόχο η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί οργανωτικά πανέτοιμη για να συμμετάσχει στην ελίτ του Ευρωπαϊκού βόλεϊ. 

Ακολούθως, ο κ. Λοτάν είχε συνάντηση στα γραφεία του Σωματείου μας, στην παρουσία της οργανωτικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και της ΚΟΠΕ. Στην συνάντηση έγινε λεπτομερής ανάλυση και επεξήγηση όλων των θεμάτων που συμπεριλαμβάνει η ατζέντα της CEV, αναφορικά με την διοργάνωση αγώνων Champions League. Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρουσιάζεται έτοιμο για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις τις διοργάνωσης. 

Υπενθυμίζεται πως στις 2 Νοεμβρίου 2016, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Σλοβενίας, Ach Volley Ljubljana, το στάδιο “Ελευθερία”, στα πλαίσια του δεύτερου γύρου του Champions League, ενώ ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για τις 6 Νοεμβρίου 2016, στην Λιουμπλιάνα. 

Σημειώνεται πως εάν η ομάδα μας πάρει την πρόκριση, τότε θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο του Champions League, σε παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 16 και 20 Νοεμβρίου 2016, την Arago de Sete της Γαλλίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία”.