Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στηρίζει την ομάδα πετόσφαιρας της ομάδας μας, στο αυριανό (22/11) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 20:00, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Το παρών του στο κλειστό στάδιο θα δώσει ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Γιώργος Εφραίμ, σε μία κίνηση που στέλνει το μήνυμα πως ενωμένη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζει την προσπάθειά της για υλοποίηση των στόχων της σε όλα τα τμήματα του Σωματείου. 
Υπενθυμίζουμε πως το τμήμα πετόσφαιρας της ομάδας μας αποφάσισε όπως κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρασκευής κληρώσει ένα ποδήλατο αξίας 600 ευρώ, προσφορά του χορηγού RC Racing. Στην κλήρωση θα συμπεριληφθούν όσοι φίλοι της ομάδας μας αγοράσουν εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. 
Τέλος, να αναφέρουμε πως το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε όπως μειώσει την τιμή του εισιτηρίου διαρκείας από 30 σε 20 ευρώ, λόγω του ότι ήδη η ομάδα μας έχει δώσει τρία εντός έδρας παιχνίδια, ούτως ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερο κόσμο να το αγοράσει.