Κατόπιν επιστολής που λάβαμε σήμερα το απόγευμα από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κ. Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, διαπιστώνεται ότι η ταυτοποίηση φιλάθλων κατά την είσοδό τους στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ, δεν είναι αναγκαία.

Συνεπώς, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να επιδείξουν πολιτική ταυτότητα κατά την είσοδο τους στο στάδιο, ούτε να αναγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο εισιτήριο.

Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει μαζικά το παρών του στο γήπεδο και στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας, με σεβασμό προς τις αρχές και τους επιτηρητές, να στηρίξει την ομάδα.

Διαβάστε εδώ την επιστολή της κ. Ειρήνης Λοϊζίδου Νικολαΐδου

Σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα:

• Εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου ΓΣΠ, την ημέρα του αγώνα, από τις 16:30.

Επισης, εισιτήρια διατίθενται και μέσω του Online Ticketing, από τις 11:00 του Σαββατου: http://bit.ly/2sghwHu

• Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά.

• Στο κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας υπάρχουν διαθέσιμα μόνο κανονικά εισιτήρια αγώνα. Διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για το Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για την Βόρεια κερκίδα.

• Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά και μαθητικά εισιτήρια διαρκείας: Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα εισέρχονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής από τη Θύρα Δ5, στο άνω διάζωμα της δυτικής από τη Θύρα Δ6, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1-2 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4. Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας και είναι πέραν των 20 χρονών, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα ή την πολιτική τους ταυτότητα. Μαθητικό εισιτήριο έχουν δικαίωμα αγοράς μαθητές/φοιτητές από 13 και μέχρι 24 χρονών.

• Οι τιμές των εισιτηρίων:
Κανονικό: 15 ευρώ (άνω των 25 χρόνων)
Μαθητικό: 10 ευρώ (Μαθητές/φοιτητές από 13 μέχρι και 24 χρόνων)
Παιδικό: 1 ευρώ (σε παιδιά κάτω των 12 χρονών)

Λόγω του ότι δεν υπήρξε προπώληση εισιτηρίων, παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως επιδείξουν κατανόηση και προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας στα ταμεία και στις εισόδους.